Olasz gyártású, tömörfából készült, minőségi bútorok, antik jellegű, klasszikus és modern kivitelben.
Közvetlenül olasz kézműves cég által készített asztali, fali és állólámpák muranoi üveg díszítéssel széles választékban

Új év új stílus2019.01.25.

 

 

Boiserie Tribeca- új stílust vezetett be gyártónk az Arte Brotto

Játék a formákkal és színekkel

A mozgalmas formák és a művészi önkifejezés szándéka jelenik meg a stílusban. Kérdezhetnénk, hogy mi művészi van egy bútordarab kivitelezésében, de sokkal több, mint gondolnánk.

Abszrakt módon követik egymást a vonalak a mintázatban, melyek összhatása mégis egységet és összhangot alkot. A készítők az ihletet  ezúttal is az anyatermészetből merítették, annak sokszínűségéből, sokféleségéből. Egy fatörzs is végtelen számú  mintát formálhat, egy növény levele is százféle módon alkothat erezetrendszert. Sokféle mintával, alakzattal találkozunk a természetben, az állat-és növényvilágban, ez a közeg pedig folyamatos inspirációval szolgál az Arte Brotto művész-tervezőinek. Ezek a tervezők munkáikkal mindig igyekeznek valami maradandót és különlegeset alkotni.

 

 

 

Ferde, egyenes, párhuzamos, lefelé-felfelé futó vonalak, melyek minden szemszögből más formát adnak. Négyzetek összefonódása, vagy rombusz formák együttese adja az összhangot? Félbevágott téglalapok és négyzetek sokasága alkot egy olyan egységet, amely összhatásában esztétikus, kellemes a szemnek.

A színeket megvizsgálva, hasonló felfedezést tehetünk: a barna többféle árnyalatával dolgoztak a tervezők. Az egészen világostól a mély sötétbarnáig, sokféle barnával találkozunk a bútorokon. Valóban nem egy hagyományos kialakításról beszélünk, az eredményen azonban ez mit sem változtat: elegáns és letisztult megjelenést kapunk.

 

 

Az Arte Brotto tervezőinek ismét sikerült egy örök stílust megalkotni, mely minden enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. Azoknak akik az egyszerűséget szeretik, nem kell aggódniuk: a mozgalmas új stílushoz, válasszunk egyszerű textúrájú, egyszínű szőnyeget, kiegészítőket. Azok, akik az extravagáns összképet szeretik, társítsanak a stílushoz ezüst-fém kiegészítőket, vázákat, dísztárgyakat.

Összességében egy sokoldalú, különleges stíliust fedeztünk fel az Arte Brotto újdonságában, melyet bátran ajánlunk minden kedves Vásárlónknak, akik a tökéletes enteriőrt és extravagáns stílust nem szívesen cserélnék le másra - azaz nem érik be kevesebbel.

 

 

Az olasz bútornak olasz lelke is van!

2017-10-02

Ahonnan a minőség érkezik- Gyártónk az Arte Brotto

2017-10-09

Kövess minket Facebookon!

Copyright © - Minden jog fenntartva - 2017-2019 Pannonfa Kft.