Olasz gyártású, tömörfából készült, minőségi bútorok, antik jellegű, klasszikus és modern kivitelben.
Közvetlenül olasz kézműves cég által készített asztali, fali és állólámpák muranoi üveg díszítéssel széles választékban

Bútoraink a milánói kiállításon!2019.04.05.

 

 

A Milánóban április 9 és 14-e között megrendezésre kerülő nagyszabású kiállítás, a  felsőkategóriás exkluzív bútorkészítés világát mutatja be,  három különleges nézőpontból. Az eseményen minden évben közel 400.000 látogató vesz részt, a világ minden tájáról. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a kiállításon az általunk forgalmazott bútorokkal is megismerkedhet a közönség.

 

 

forrás:www.salonemilano.it

 

 

Az kiállítás egyik fő témája, a klasszikus bútorkészítés és-kivitelezés értékeit hangsúlyozza, azon belül a hagyományok megőrzését, a kézimunka szépségét. Felhívja a figyelmet az  időigényes, -nem futószalagon gyártott- szeretettel készített bútorok előnyeire is.

 

 

 

A kiállítás másik fő pillére az innovációra, tervezés-és funkcionalitásra helyezi a hangsúlyt. Érdekes megoldásokkal találkozhatunk a bútorok művészi kivitelezését illetően. Az olaszok rendkívüli érzékkel tudják kitalálni mire is van szüksége a világnak. Nem véletlenül világvezetők a divatipar, bútorgyártás, lakberendezés területén. Mivel más szemmel és gondolkodással állnak hozzá munkájukhoz, úttörővé váltak úgy a tervezésben, mint a kivitelezésben. Ők diktálják a divatot, új formákat, stlílusokat teremtenek.

 

 

 

 

A harmadik pillér a prémium bútorok világába enged betekintést, amely több szempontból is más mint a hagyományos bútorgyártás. A felsőkategóriás bútorokat pont úgy kell elképzelni, mint a felsőkategóriás autókat: plusz funkciók, kényelmi megoldások, innovatív kivitelezések, új kialakítás. Minden a használó kényelmét, életének megkönnyítését szolgálja. De hogyan képes erre egy bútor? Hogyan tesz hozzá valami pluszt egy bútor az életünkhöz? Ezekre a kérdésekre is választ ad a kiállítás, ahol a prémium bútorgyártó-szakma legnagyobb képviselői állítanak ki, többek között gyártónk, az Arte Brotto is.

 

Okosgardrób

Az Arte Brotto újdonsága több szempontból is túlmutat egy egyszerű gardrób szekrényen. A  gardrób-rendszer olyan okosfunkciókkal van ellátva, amelyek kényelmesebbé és kellemesebbé varázsolják a mindennapokat. A beleépített wifinek köszönhetően könnyedén vezérelhetjük a  világításrendszert  mobilunkról, vagy tabletünkről, sőt zenét is játszhatunk le a segítségével.

 

 

Az olasz bútornak olasz lelke is van!

2017-10-02

Ahonnan a minőség érkezik- Gyártónk az Arte Brotto

2017-10-09

Kövess minket Facebookon!

Copyright © - Minden jog fenntartva - 2017-2019 Pannonfa Kft.